BAŞA DÖN

Reklam Alanı

Tarım, hayvacılık, seracılık toplantısı Cumayeri’nde yapıldı

Düzce İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2010 yılı 2. Bilgi Alış Veriş toplantısı Cumayeri İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı. İl Müdürü Ayhan Ünal başkanlığında yapılan toplantıya, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, İl ve İlçelerde görev yapan Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimler ve Köylerde görev yapan Mühendisler katıldı.

Toplantıda il genelinde uygulanan seracılık projesi, çilek projesi, çeltik projesi, ahududu projesi, meyvecilik projeleri, hayvancılık projeleri, çiftçi eğitim projesi, bitki sağlığı çalışmaları, gıda kontrol çalışmaları, hayvan
sağlığı çalışmaları, tarımsal desteklemeler, fındıkta rekolte tahmin çalışmaları ve idari çalışmalar görüşüldü.
Ayhan Ünal çalışşmaların koordine edilmesi açısından BAV toplantılarına büyük önem verdiklerini kaydederek “ Bilgi Alış Veriş Toplantıları İl genelinde yapılan tarımsal çalışmaların planlanması, koordine edilmesi ve denetlenmesi açısından çok önem verdiğimiz bir organizasyondur. Aynı zamanda İl’deki ve İlçelerdeki personelimizin kaynaşmasına da neden olmaktadır. Bu doğrultuda Düzce Merkezinde ve İlçelerinde görevli personelimiz gayretli bir çalışma yapıyor. İnşallah yakın bir gelecekte fındıkta olduğu gibi, hayvancılık, sebze ve meyve yetiştiriciliği, etlik piliç üretimi, arıcılık Düzce ekonomisine ve istihdamına ciddi katkı yapan faaliyetler arasında olacaktır” dedi. Çalışma toplantısından sonra Cumayeri İlçe Müdürlüğü ve Cumayeri Belediyesinin katkıları ile Dokuzdeğirmen Köyündeki Rafting Tesislerinde toplu yemek yenildi.

Hiç yorum yok